STOK
VISSEN

FEEDER
VISSEN

MATCH
VISSEN

Welkom op de Prestonfishing hengelsport webshop

Van harte Welkom op de Prestonfishing webshop. Alle Preston Innovations, C-Drome, Avid Carp, Korum en Sonubaits producten in 1 shop.
In 2010 begonnen en inmiddels uitgegroeid tot de grootste Preston webwinkel van Nederland, Duitsland, België en omringende landen.

Preston staat voor Kwaliteit. Al jaren lang brengen ze geweldig mooi producten op de markt. De producten worden door diverse Top vissers aan de waterkant uitvoerig aan de tand gevoeld. Prijs en kwaliteit gaan daar door hand in hand.

Vaste klanten profiteren van speciale prijzen. Vaste klant van Prestonfishing worden? Dat kan. Meld je aan als member en ontvang altijd 10% KORTING op alle bruto artikelen op de site. Word hier member

Laatst toegevoegde producten

 • , ,

  C Drome 11.5 meter Power Cupping Kit

  C Drome power 11.5 meter
  44.95 49.95
  Compare
 • , ,

  C Drome 11.5 meter Top 2 Kit

  C Drome power 11.5 meter
  53.95 59.95
  Compare
 • , ,

  C Drome Power 11.5 meter pack

  C Drome power 11.5 meter
  279.95 329.95
  Compare
 • ,

  Korum Snapper Ready-Shads Fluro Pack – 12cm

  8.95
  Compare

Op Prestonfishing vind u altijd de allernieuwste producten zoals Werphengels, Molens, Zitkisten, Vaste stokken en tal van accessoires welke u nodig heeft voor een heerlijk visdag.
Of u nu een wedstrijdvisser bent of een recreant, Preston heeft voor u de juiste spullen.
Dit jaar zijn er weer een aantal juweeltjes uit de grote Preston hoed getoverd. De Nieuwe Preston Inception Feeder stoel gaat een hardloper worden net zoals de Preston Inception SL30 zitkoffer.
De Nieuwe molens die ze op de markt brengen hebben een geweldige prijs-kwaliteit verhouding. De Preston Incertia en de Preston Extremity Feeder molens beginnen al bij een prijs van slechts € 53,95

Op de Supera Werphengels hanteren wij zeer scherpe prijzen. Hier geven we zelfs een laagste prijs garantie op. Ergens anders goedkoper?  Laat het ons dan weten.

Ook op alle vaste stokken zoals de Preston Euro Carp serie en de Preston Euro Competition serie Laagste prijs garantie.

De Response XS90 Response XS70 en de Response XS50 zijn nieuwe vaste Hengels uit de stal van Preston. En ja, ook hier laagste prijs garantie!

Laagste Prijs Garantie:
Ergens anders goedkoper? Laat het ons weten. Lees hier de voorwaarden.

.

Preston

Korum

Sonubaits

Avid Carp

C-Drome

C-Drome Logo

Aanbiedingen

De Poele