-15%

Avid Carp Curvex Hengels


Verkrijgbaar in vier verschillende uitvoeringen.

149.95174.95

Wissen

Avid Carp Curvex Hengels
Curvex is een verhaal over actie, gevoel en sensatie. Door het gebruik van NON-LOCK technologieën hebben we een range aan karperhengels weten te genereren die de manier zullen veranderen waarop je een grote karper richting landingsnet zult brengen. Voorzien van lichtgewicht SIC geleideogen, Fuji reelhouders en een parabolische actie die tot in de perfectie getuned is; hiermee zul je een vis zonder angst uitdrillen. Houd de hengel vast en trek deze krom voor een nieuwe ervaring. Er is niets dat voelt zoals een Curvex.
■■Vervaardigd met NON-LOCK carbon materiaal
■■Superdunne diameter
■■Parabolische actie over de gehele hengel
■■Fuji molenhouder en Japanse shrink wrap handgreep
■■Lichtgewicht SIC geleideogen

12’ (3.60 Meter) 2.75LB CURVEX
Dril grote karper zonder de angst om deze te verliezen. Perfect te gebruiken in combinatie met lijnen met weinig rek op uitdagende stekken, voor het vissen vanuit de boot en voor het belagen van grote karper onder extreme omstandigheden.

13’ (3.90 Meter) 3.5LB CURVEX
Een extreem stuk gereedschap om vis mee uit te drillen en waarmee ook zwaardere loodgewichten geworpen kunnen worden wanneer er vanaf de oever gevist wordt. Ideaal voor het vissen over alle afstanden, om snel lijn terug te winnen en vanwege de parabolische actie tijdens de dril.

Artikelnummer: AVCROD/01/02/03/04 Categorie: Tag:
Uw keuze

12'' 2.75LB, 13'' 3.5LB