Aanbieding!
,

Preston Carbonactive Supera Float hengels


Compare

( PRE ORDER )

13 voet 3 – 10 grams Float Rod

De 3 – 10 grams Supera Float is uitstekend geschikt voor het vissen met kleine schuifdobbers en traditioneel vastgezette wagglers en je kunt
hiermee op allerlei vis soorten vissen. Het is ook een uitstekende hengel voor het vissen met stick floats op de rivier, waarbij de zachte top voorkomt dat kleine vis voortijdig los schiet.

13 voet 6 – 18 gram

Een zwaardere, 13 voet lange hengel voor grotere schuifdobbers en op de lijn vastgezette wagglers. De extra kracht betekent dat je met deze
hengel op grotere vissoorten kunt vissen, waaronder karper, kopvoorn, barbeel en brasem. De top is nog steeds zacht genoeg om met deze hengel ook op andere vissoorten te kunnen vissen.

14 voet 4 – 12 gram

Geschikt voor zowel kleine schuifdobbers als grotere wagglers, met deze hengel kun je grotere afstanden werpen en de lijn snel oppakken, zodat je ook op grotere afstand goed kunt reageren op voorzichtige aanbeten. Met haar snelle actie een prima hengel voor allerlei, gemixte visserijen.
Ook uitstekend te gebruiken op rivieren waar je comfortabel met stick floats en wagglers kunt vissen op kopvoorn, blankvoorn en serpeling.

14 voet 8 – 18 gram

Vrijwel zeker de ultieme hengel voor het vissen op afstand met schuifdobbers. Met vertrouwen te gebruiken in combinatie met grote, op de lijn vastgezette wagglers en schuifdobbers met een draagvermogen tot 18 gram, een krachtige hengel waarmee je op allerlei vissoorten kunt vissen. Een uitstekende hengel voor het vissen op de rivier op kopvoorn en barbeel met speciaal hiervoor ontworpen wagglers.

189.95239.95

Wissen

De Carbon Active Supera float rods zijn zeer goed te combineren met één van de Preston Centris molens. De Centris 420 is geschikt voor de 14 ft uitvoeringen en de Centris 320 is geschikt voor de 13 ft uitvoeringen

SKU: Niet beschikbaar Categorieën: , Tag:
Supera Float

13' Float 3-10g, 13' Float 6-18g, 14' Float 4-12g, 14' Float 8-18g