-11%
, ,

Preston Supera Bait Bag Small


De kleine Preston Supera Bait Bag, heeft een harde bodem en een groot hoofdcompartiment. Dit resulteert in een ultieme compact aas tas.
Aan de zijkant van de tas bevinden zich nog eens 2 vakken welke gebruikt kunnen worden voor onder andere potjes met haakaas.

De Hoge kwaliteit van Supera tassen range is perfect voor de huidige moderne visser. De tassen zijn allemaal gemaakt van makkelijk afwasbaar 840D Kunststof wat ook nog eens zeer slijtvast en duurzaam is.

Afmetineg;
H – 28cm
W – 42cm
D – 30cm

Materiaal;
100% Polyester

48.95 54.95

Deze tassen en foedralen van hoge kwaliteit komen tegemoet aan de vereisten van de moderne sportvisser, ze zijn in gelijke mate zowel praktisch als stijlvol vormgegeven.
De Supera tassen en foedralen zijn geconstrueerd van geavanceerd 840D materiaal dat simpelweg schoon te wrijven is, het materiaal is uitermate duurzaam en kan na afloop van een vissessie gemakkelijk schoon gemaakt worden, indien nodig.
De tassen en foedralen zijn afgewerkt met hoge kwaliteit componenten, dit vanaf de ritssluitingen tot en met de isolerende voering die gekozen is voor de aastassen.

veel items zijn voorzien van de bekende Hardcase bescherming.

Artikelnummer: P0130071 Categorieën: , , Tag: EAN: 5055977477336