• Gratis verzending v.a. €75,-
  • Goede & betrouwbare service
  • 30 jaar ervaring in de hengelsport
  • 14 dagen retourrecht
  • Fysieke winkel
Bekijk de virtuele tour
Rix Hengelsport & Outdoor Bruchterweg 73A 7772 BG Hardenberg 0523 - 68 2740 info@rixhengelsport.nl
Openingstijden

Welkom op de Prestonfishing hengelsport webshop

Van harte Welkom op de Prestonfishing webshop. Hier vindt u het grootste aanbod kwaliteits producten tegen een scherpe prijs.
Zoals u mag verwachten van Preston Innovations is alles in ons product assortiment ontworpen met een doel. Door te werken met een team
van toonaangevende wedstrijdvissers zijn we in staat op een stap voor te blijven op de concurrentie, wat uiteindelijk helpt om meer vis te vangen.

Het intensief testen, verfijnen en nogmaals testen is een belangrijk uitgangspunt voor ons. Dit met als doel: producten ontwerpen ten behoefe van de visser.
Preston Innovations ontwerpt de producten zelf en investeert veel in machines. Dit maakt de producten uniek en op deze manier onderscheiden wij ons van anderen.

Wij blijven ons inzetten voor het ontwerpen, produceren en testen van de meest innovatieve en effectieve producten op de markt. Met adviseurs zoals
wereldkampioen Tommy Pickering en internationaal bekende vissers zoals Des Shipp en Lee Kerry beloven we voor u de beste producten.
Bedankt voor uw vertrouwen in Preston Innovations.

Naast het volledige Preston assoritement vindt u het complete assortiment van Korum, Sonubaits en Avid Carp onder één dak. 

Wij wensen u veel online winkelplezier!