Sonubaits is leidend waar het gaat om het creëren van aas voor de moderne sportvisser. We bereiken dit doel door de best mogelijke ingrediënten aan te schaffen en door gebruik te maken van de expertise van enkele van de meest bekende sportvissers in de UK en Europa, hiermee zijn we in staat om aas te produceren dat eenvoudig te gebruiken is en meer vis oplevert!

In 2018 zijn er nieuwe ontwikkelingen op het gebied van lokvoer voor commercials en natuurlijke wateren, er zijn nieuwe pellets beschikbaar voor gebruik op commercials en natuurlijke wateren, verder zijn er ook nieuwe aassoorten en nieuwe vloeibare additieven beschikbaar gekomen. Deze nieuwe producten zijn bestemd voor alle disciplines binnen het sportvissen; ze vormen

een aanvulling en uitbreiding van onze toch al veelomvattende range.

Sonubaits is verhuisd naar een nieuwe, grotere productiefaciliteit wat het ons mogelijk maakt om de verdere ontwikkeling en verbetering van het aas voor de moderne sportvisser voort te zetten. Onze website wordt nieuw ontworpen, de verpakking van sommige producten wordt aangepast en ook zullen we nadrukkelijker aanwezig zijn in de media. Dit alles zal de vraag naar Sonubaits producten zeker groter maken, onze nieuwe productiefaciliteit kan die vraag gemakkelijk aan.

We zijn er zeker van dat in 2018 nog meer sportvissers Sonubaits producten zullen gebruiken en er ook goede resultaten mee zullen behalen.