Exploding Fishmeal feeder

Exploding Fishmeal Feeder

Soms gaan je gedachtes wel eens terug in de tijd. Kan mij nog herinneren dat mijn eerste voertje voorzien van vismeel, Exploding Fishmeal Feeder was. Was volgens mij ook het eerste feeder voertje (voorzien van vismeel) waarmee Sonubaits op de markt kwam.

Nu vele jaren later, is dit voertje nog steeds in zwang.
Door het altijd gokken op brasem en zeelt ben ik nu een fervent gebruiker van de Worm Fishmeal, Bream Feeder, Match Method Mix (Dark) en de Supercrush Green. Want, hiermee kan ik de door mij gewenste samenstellingen maken, gelang het water waar wordt gevist.

Maar, ik denk dat ik volgend jaar de Exploding Fishmeal Feeder weer in ere herstel (gezien het aandeel hennep) en aan dit rijtje toe ga voegen.
Kwam op deze herinnering door het neuzen op de site van Prestonfishing dat voor mij de compleetste site is als je naar producten van Preston, Korum, Sonubaits en Avid Carp op zoek bent.

Sonubaits Exploding fishmeal feeder